مملكت الجمال
مملكت الجمال
مملكت الجمال
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مملكت الجمال

للجميلات فقط
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الانشون

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سوما
عضو برونزى
عضو برونزى
سوما


رقم العضوية : 2
عدد المساهمات : 415
تاريخ التسجيل : 04/07/2010
الموقع : مملكت الحزنhttps://mmlktalgmal.yoo7.com

الانشون Empty
مُساهمةموضوع: الانشون   الانشون I_icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 03, 2010 5:59 pm

المقادير


عزيزي الزائر / العضو عليك الرد لتستطيع رؤية الروابط



نص كيلو صدور دجاج مخليه
كوب بقسماط ناعم
4 فصوص ثوم
بيضتان
ملعقه كسبرة و بقدونس مفروم ناعم
ملح
بهارات



الطريقة



نقطع صدور الدجاج قطع صغيرة ثم نقوم بفرمها مع فصوص الثوم




ثم نفرمها مرة اخرى مع البهارات و الخضرة حتى نحصل على عجينة ناعمه جدا و ده بيكون شكلها

عزيزي الزائر / العضو عليك الرد لتستطيع رؤية الروابط


ثم نضع البيض فى طبق و نضرب كويس بالشوكة و يضاف الى الخليك السابق حتى يندمج تماما مع العجينه


عزيزي الزائر / العضو عليك الرد لتستطيع رؤية الروابط


ثم نضع كوب البقسماط نلاحظ تكون عجينة متماسكة جدا

عزيزي الزائر / العضو عليك الرد لتستطيع رؤية الروابط


نلف العجينه اما فى ورق قصدير مدهون بالزيت او انا كان عندى الاكياس الخاصة بدخول الفرن حطيتها فيه و بعدين لفيت فوقها ورق قصديرو تحاول تشكلى العجينة على شكل اسطوانى على قد ما تقدرى و ما تخافيش اذا ما اعطتيكيش الشكل المطلوب لانه بعد ما بتدخل الفرن تطلع معاك اسطوانه مظبوطة جدا


عزيزي الزائر / العضو عليك الرد لتستطيع رؤية الروابط


عزيزي الزائر / العضو عليك الرد لتستطيع رؤية الروابط


ندخل الاسطوانه فى صينية بالفرن و نضع قليل من الماء فى الصينية حتى لا تحترق و تكون حرارة الفرن متوسطة
و تقريبا بتقعد ساعه فى الفرن
مع العلم تقلبى الاسطوانه بعد نص الوقت على الجهة الاخرى حتى نتاكد من استوائها بالكامل




نترك اللانشون بعد خروجه من الفرن لمده حوالى ساعه حتى يبرد
وده شكله بعد ما برد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الانشون
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مملكت الجمال  :: بنات مملكت الحزن :: الجمال والاناقة مملكت الحزن :: مطبخ مملكت الحزن-
انتقل الى: